MLM Start ProgramAzokat szolgáljuk akik komolyan veszik az üzletépítést

Nullától a csúcsig, avagy irány az eredményes MLM jövő!

Az extra motiváció jegyében :: Heti egy magyarra fordított videó A világ legnagyobb hálózatépítőitől

Eric Worre
  • Szeretnél rendszeres, naprakész tudást szerezni a hálózat guruitól?
  • Szeretnél az átlag fölé emelkedni az MLM szakma legfrissebb tanácsai révén?
  • Szeretnéd olyan magabiztosságot, amit csak 2018 csúcskeresői tudnak sugározni?

Ki ne hagyd INGYENES, heti rendszerességű videó fordítás sorozatunkat!

... az MLM Start Program egy alapműnek számit akár hálózat építő valaki, akár nem. Nagyon hasznos és konkrét segítséget nyújt mindenkinek, aki egy kicsit is érdeklődik a téma iránt. Nekem mindig kéznél van, többször is áttanulmányoztam már az E-book-t és a nyomtatott példányt egyaránt.
Kiemelném, hogy nem csak a szakmai része fogott meg, de emberileg is öröm volt olvasni, de ez minden publikációdra érvényes. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kovács Béla
Kristalydental.hu
Kovács Béla
Mónus Zoltán

Nagyon jó és gyorsan alkalmazható. Sok hasznos ötlet, és gyakorlati példa segít megérteni, megértetni a szakmát most tanulókkal.  Segít megérteni a változások követésének fontosságát. Nekem személy szerint is sokat segített, hogy az emberek, akikkel kapcsolatba kerültem, gyorsabban változtatták otthonukat az egészségük forrásává.

Mónus Zoltán
Well-tel.honlapom.com

Rengeteg oktatóanyagot láttam, olvastam, tanultam végig, az értékesítésről általában és az MLM-ről specifikusan, nem is beszélve a saját hálózatom igazán jó képzéseiről. Mégis hiányérzetem volt egyes területeken, és a Te anyagaid ezeket a hiányokat szépen kitöltötték. Ajánlom az MLM Start programot minden hálózatépítőnek, de elsősorban azoknak, akik az interneten szeretnének boldogulni, hiszen nagyon jó ötleteket, módszereket ad az MLM internetes változatához.

Détárné Bikfalvi Mónika
Okoskismama.hu
Détárné Bikfalvi  Mónika
Ungvári Mónika

Részemről maximális elégedettségemet tudom kifejezni! Régen találkoztam ilyen összeszedett, és nagyon érthetően megfogalmazott munkával. Egyszóval profi! Mindenkinek szívből és szeretettel ajánlom, ha sikereket akar az MLM üzletében elérni!

Ungvári Mónika

Kedves Vendel! Nagy hasznomra vált az MLM Start program csomag. Több olyan információt is tartalmaz, ami nagy mértékben megkönnyítette munkámat, valamint munkatársaim munkáját. Ez úton szeretném megköszönni segítségét, és várom a további lehetőségeket, melyeket sikeresen tudok alkalmazni.

Tujfelné Cenkov Mária

Kedves Vendel! Én már 4 éve dolgozom egy független pénzügyi tanácsadó cégcsoportnál, persze nem egyedül, hanem csapattal. Rengeteg könyvet olvastam már , ami kapcsolódik a munkámhoz valamilyen módon. A könyvedben említettek mindegyikét is. Minden elrugaszkodás nélkül, azt mondhatom, nagyon jó könyvet hoztál össze. Átfogó, érint mindent ami szükséges, könnyen emészthető, ami nagyon fontos. Azt gondolom hogy egy most induló új munkatárs, vagy már régebben dolgozó is szívesen fogja olvasni, mert nagyon sokat lehet tanulni belőle. Csak gratulálni tudok neked!

Vajay András

Áttanulmányoztam a vásárolt kézikönyvet, és nagyon hasznos, nagyon motíváló, jól szerkesztett anyagnak tartom, amelyet szívesen ajánlok másoknak is. Átlendített kezdeti bizonytalanságaimon, és biztos vagyok benne, hogy még sokszor visszatérek szakavatott és bölcs mondataihoz. Bátran ajánlom minden kezdő és még bizonytalan üzletépítőnek.

Bíró Erika

Az eredményes MLM üzlet módszertana

A hálózatépítés alapvetései HALADÓKNAK.